Megtartották az AGRINNO projekt projektcsapata tagjainak negyedik találkozóját

Vajdaság AT Európai Ügyek Alapjának irodájában megtartották az Európai Unió által az IPA Interreg Magyarország-Szerbia határon átnyúló program keretében társfinanszírozott projekt a Növekedés és a foglalkoztatás ösztönzésére irányuló mezőgazdasági innováció a határon átnyúló térségben – AGRINNO projektcsapatának negyedik találkozóját.

Az ülésen részt vettek a Tartományi Mezőgazdasági, Víz- és Erdőgazdálkodási Titkárság, a Szántóföldi Növénytermesztési és Konyhakertészeti Intézet és a Csongrád Megye Fejlesztéséért Nonprofit Kft. képviselői, valamint a házigazda, Vajdaság AT Európai Ügyek Alapja.

A találkozó célja a küszöbönálló tevékenységek megszervezés volt, így a többi között az Újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági Vásáron való részvétel (melyen az AGRINNÓnak a vásár idején saját kiállítóhelye lesz), kerekasztal-megbeszélés, valamint Szegeden „Élelmiszer-feldolgozás és elhelyezése a piacon“ címmel tíz kétnapos szeminárium szervezése. A szemináriumok időpontja rögzített, hátramaradt a részletek tisztázása.