Kerekasztal-megbeszélés az AGRINNO projekt keretében

A 86. Újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági Vásár idején, 2019. május 13-án, hétfőn 13.30 órai kezdettel az Újvidéki Vásár Master Központjának 3-as számú termében az AGRINNO projekt keretében kerekasztal-megbeszélést tartanak „Innováció a mezőgazdaságban – Út a fenntartható fejlődéshez“ címmel.

Az Európai Unió eszközeiből az Interreg – IPA Magyarország-Szerbia 2014-2020. évi határon átnyúló programja keretében társfinanszírozott AGRINNO projektet a 86. Újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági Vásár idején, május 11-étől 17-éig mutatják be. Látogassanak meg minket a 6-os csarnokban levő prezentációs kiállítóhelyen.

A 86. Újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági Vásáron bemutatták az AGRINNO projektet

Az Európai Unió eszközeiből az Interreg – IPA Magyarország-Szerbia 2014-2020. évi határon átnyúló programja keretében társfinanszírozott AGRINNO projektet a 86. Újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági Vásár idején, május 11-étől 17-éig mutatták be a 6-os csarnokban. A projektcsapat minden tagjának, valamint a verseci, futaki és rumai általános iskoláknak mint mezőgazdasági inkubátoroknak alkalmuk nyílt a bemutatkozásra.